♥ Mysig helg ♥

2014-03-16♥22:15:37
 
 
Igår så spenderades kvällen med tjejen ovan! Vi tittade på film, mös med frukt doppat i choklad och pratade massor! "Temat" för kvällen blev "allt vi stör oss på" och det var väldigt kul att diskutera hur otroligt störande vissa saker i livet är. Än en gång är jag otroligt tacksam över att ha både Carro och alla andra fina underbara vänner i mitt liv. De är guld värda!
 
Vad har annars hänt i helgen? I fredags tittade jag bara på let's dance och mina favoriter är fortfarande Kenza och Benjamin. Tror att de blir dem två som fightas i finalen! Igår på dagen så drog jag och mina föräldrar till Köpenhamn i några timmar. Vädret höll i sig och vi hade en underbar dag i storstaden! Ska fixa ett inlägg i veckan med bilder som jag fotade igår med systemkameran.
 
Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan ner i sängen för att läsa några sidor i American Psycho (sjukaste boken ever...). Kommer nog slockna med boken över huvudet för är sååååå trött! Har varit det hela dagen, så himla jobbigt! Aja, hoppas er helg var awesome och godnatt på er!