♥ Årsresumé 2013 ♥

2013-12-31♥12:35:00
Har aldrig tidigare lyckats få ihop en hel årsresumé men nu kör vi! 
 
Jag inledde det nya året med Caregirl och Emelie hos någon som jag inte kände men en bra början blev det trots allt. Januari följdes sedan av en natt i Hörby med vännerna, mysig läsning i mitt nu gamla rum och en dag på stan med min kära vän Elin. Blev fotad av fina Berna och min syster flyttade även hemifrån så det blev en tung helg för att hjälpa henne få iordning, men kul var det! När hon äntligen (haha) var ute ur huset så tog jag över mina föräldrars rum som istället fick ett kontor och ett sovrum. Nu äntligen är allt precis så som jag vill ha det och jag är supernöjd med mitt rum!!
 
Januari var en mycket bra start på året men så tycker jag att det brukar vara den första månaden på året. Då vill man ju glömma allt det dåliga från föregående år och samla krafter inför ett riktigt superår!
 
 
Under årets andra månad började jag ta tag i träningen ordentliget och det blev många springrundor i det kalla vintervädret, så himla skönt! Umgicks med mina bästisar gjorde jag också och det blev biobesök och mys! Det var skönt att ha en syster som nyss flyttat så jag kunde fly från vardagen i Malmö och upp till henne istället, supermys. Alla hjärtans-dag spenderade jag med Carro och Bella på Vapiano (om jag inte minns helt fel), vårt favvoställe! I början av februari tog även vänskapen med en av mina då bästa vänner slut och det blev en tuff tid för mig och alla andra inblandade efter det. Har aldrig varit med om något liknande förr så det tog väldigt hårt men nu i efterhand så ser jag på händelsen på ett helt annat sätt och jag tror att det var bra för oss båda att bryta kontakten och satsa på andra människor istället.
 
På grund av denna händelse så blev februari en väldigt jobbig månad med mycket tankar men livet är inte alltid enkelt och idag är jag mycket nöjd med de människorna som jag har omkring mig. Det gäller att uppskatta och bevara det man har!
 
Det blev ännu en vappe-dejt med mina bästisar, en helg upp hos min syster med Anna och lite plugg på stadsan. Jag lyssnade på min första ljudbok, innan jag dör och jag älskade det sättat att läsa böcker på! Den kalla vintersolen blev till vårsol och vi kunde sitta ute och fika. Blev även fotad ute i det fina vårvädret av Berna och fina bilder blev det också.
 
Mars var en bra månad vad jag minns och det är alltid lika härligt att byta ut vinterkläder mot lite vårigare kläder samt känna glädjen som mörkret gömt under vinterhalvåret, ljus gör mig så mycket gladare.
 
I april spenderade jag tid hos min syster (det har jag gjort mycket känner jag), denna gång med Emma och hunden Molly som extra sällskap. Jag och Caregirl var ute på vårpromenad och knäppte lite bilder och sen var det även dags för Berna att fylla år så det blev middag på T.G.I. fridays. Slutet på månaden spenderades i vår huvudstad med familjen och en del av släkten för att gå på min kusins bröllop som för övrigt var otroligt trevligt och fint!
 
April var en hädelserik och rolig månad! Att åka bort på helgerna mår jag verkligen bra av då man kan koppla bort jobbiga skolarbeten lite i alla fall.
 
Ända in i maj fortsatte jag faktiskt med regelbunden träning och efter slank en god hallonsmoothie enkelt ner. Våren visade sina bästa sidor med härliga blommor på träden och fint väder. Eurovison var igång och jag gick på ett genrep tillsammans med syrran och två vänner. Grand stand, en rugby-tävling mellan tre skolor hölls och jag var självklart där för att stötta min skola, det var kul! Motivationen var nog också på topp eftersom att det varje dag serverades god mat i skolan, mums!
 
Denna månad var mycket bra. Kändes skönt att veta att gymnasiets första år snart var över och att man då kunde börja pusta ut lite. Det var mycket i skolan men jag tycker jag lyckades ganska bra med att hitta på roliga saker denna månad, det är så viktigt när det är jobbigt!
 
Äntligen var sommarens första månad här och en vecka in på juni kunde jag släppa allt skolarbete och bara njuta. Lovet firades in med mitt lilla gang från skolan och någon dag senare middag ute i småbåtshamnen med familjen. Jag konsumerade myyycket brun utan sol-lotion och kände mig i alla fall lite sommarfräsh. Lite festligheter hann vi också med följt av dagen efter-häng på emporia. Midsommarafton blev både kul och en aning galet. Jag hängde med alla mina favoritvänner och upptäckte en ny drog på espresso house, nämligen jordgubb och vit choklad-frapinon. Fick för mig att titta igenom alla säsonger av the O.C. igen så det hann jag också med.
 
Juni var nog sommarens bästa månad totalt sätt. Träffade mycket nya människor och det medförde en del draman men när jag tittar tillbaka så ser jag ändå detta som en rolig tid då jag hann med mycket!
 
Juli månad spenderade jag även den med mycket vänner och det blev vappe-dejt, skogs-dejt, sushi-dejt samt cykeltur-dejt. Supermys var det i alla fall och jag och My träffade också vårt andra systerpar till kompisar, Josse och Jennifer över middag och bus i Lund. Min signaturlook i ett par dagar var flätad lugg och lite fotografering med Berna klämde jag också in. En sommarkväll spenderades i Kristianstad som hade festival, mycket trevligt! 
 
Juli var en hyfsat bra månad men jag tycker ändå att juni var den bästa månaden den sommaren eftersom att det hände så mycket i mitt liv då. Juli bestod mest av mina "gamla" vänner men det var såklart underbart det med.
 
Höjdpunkten i augusti var helt klart London-resan med mamma. Jag höll i tyglarna och fick agera reseledare, en roll som jag själv tycker att jag klarade av väldigt bra! I London shoppade vi (jag, haha) en hel del, åt good sushi (sådan på band, sjukt häftigt), gick på musikal och hade det jättetrevligt och mysigt. Hemma i Sverige blev det både grillkväll och filmkväll med härliga gäng samt malmöfestivalen. Festivalen erbjöd god mat och amerikansk glass följt av en och en annan galen kväll. Till exempel så skulle jag och Carro egentligen hem efter den årliga kräftskivan men det slutade istället med att vi sprang runt en massa och hamnade bland klungan längst fram på John de Sohn, det var mer galet än vad det låter kan jag säga men roligt hade vi och det är det som räknas!
 
London-resan var det bästa denna månaden för annars hände inte jättemycket. Malmöfestivalen var helt klart den bästa av alla de som varit tidigare år och jag och mina vänner hade det riktigt kul.
 
Den första höstmånaden utnyttjades väldigt bra! Jag fyllde år och fick bland annat en jättefin kalender som mamma har gjort i present.Resten av dagen spenderade jag med mina väner som jag bjöd över på brunch. Detta var en av mina bästa födelsedagar hittills och jag är så glad över att jag har så fina vänner! September följdes sedan av lite bus i skolan med mina favvisar och lunch i Lomma hamn med familjen (vårt favvoställe). Mina bästisar Elin och Carro samt min syster fyller alla år den 24 september så Carro ställde även hon till med en god brunch. Den 24 åkte jag och mina föräldrar upp för att överaska min syster på hennes födelsedag så det blev sushi och cheesecake för hela slanten, mums!
 
September var en riktigt bra månad och det var allmänt skönt att leva. Under denna månaden insåg jag verkligen vilka bra vänner jag har och att jag inte skulle vilja byta ut någon för en sekund!
 
Månaden spenderades bland annat i Stockholm för en weekend med Caregirl. Det var riktigt mysigt och som varje år så träffade vi även vår kompis Jakob som bor där uppe. Jag klädde mig i blusar och la upp här på bloggen som då var nygjord. Jag och Caregirl fick sug efter The Sims så det blev lite spelande! Jag förändrade mitt rum genom att addera världens finaste sänghimmel och nya Yankee Candle-ljus. Jag och berna tog en tripp till Götet under lovet för att besöka några utiker som vi länge velat gå in i.
 
Oktober var även den en bra månad med mycket plugg som varvades med en del roliga saker, precis så som det ska vara! 
 
Både Bella och Anna firades denna månad och det var superkul! Bella firade vi på elysé med god fondue och trevligt sällskap, supertrevligt! Jag förnyade rummet lite genom att byta ut de rosa blommorna mot lite höstigare färger. Jag promenerade för det mesta till stadsan efter skolan och hösten var sådär extra fin vissa dagar. Jag förändrade min look i ett par dagar genom att ha mittbena istället och trivdes väl sådär i och med att jag snabbt bytade tillbaka igen. En fika med bästisen Elin hann jag också med samt lite fika hos min farmor. Hos farmor hittade jag och syrran bilder från när vi var små, så gulliga haha.
 
November var en riktigt festlig månad med mycket firande och fikapauser, men så får det vara ibland och jag hade jättetrevligt! Annars så försökte jag njuta av hösten och dess fördelar så mycket som möjligt innan vintern skulle komma.
 
När jag tittar tillbaka på december månad så har jag verkligen bara myst runt. Motivationen till plugget var nere på botten så det var svårt att få allt gjort men det gick och jag är supernöjd med det som jag presterat hela denna terminen! Julskum var favoriten bland julgodiset detta året och ljus brann i huset mest hela tiden. Vi köpte förförsta gången på flera år en riktig gran och julafton blev toppen, tills jag började må dåligt och spy haha. Lovet har hittills spenderats med bästisarna i stan samt på ishockey-match med My och pappa, supertrevligt.
 
Denna månaden har varit härlig då jag gjort precis vad jag känt för de senaste veckorna. Att mysa och bara vara är det bästa jag vet och det har det blivit mycket av så jag är nöjd!
 
Om jag skulle sammanfatta hela 2013 så skulle det vara lite upp och ner faktiskt. Första månaderna var allmänt jobbiga men Juni blev en riktigt rolig och händelserik månad. Dock blev resten av sommaren totalt sätt ganska tråkig, speiellt när alla andra jobbade eller var på semester. Men nu sista halvåret har jag faktiskt varit nöjd och utnyttjat tiden så bra som möjligt. På grund av sommaren så har inte detta året varit det bästa eftersom att sommaren förra året var så mycket bättre men 2013 har ändå varit ett bra år och jag har ändå gjort många roliga saker som jag aldrig trodde jag skulle få chansen att göra!
 
Nu är det sista dagen på året och imorgon är det 2014. Jag vill inte sitta här och skriva att 2014 ska bli det bästa året någonsin för då blir det antagligen inte det men jag tänker faktiskt ha en positiv syn på det nya året och försöka utnyttja det så bra som möjligt. Jag vet redan nu mycket om jag vill göra och hinna med, ta körkort och åka till London med ett tjejgäng till exempel så jag hoppas att llt blir av!
 
Mina mål för 2014 är inte många utan jag tänker fokusera på att få tillbaka springglädjen som jag hade första halvan av 2013 och sen även jobba stenhårt för att skaffa ett extrajobb eller i alla fall sommarjobb för det saknade jag otroligt mycket 2013. Nu blickar vi framåt och låter 2014 bli ett bra år, gott nytt år!!